AMERPOORT ACTUEEL

Feesten met Amerpride tijdens Utrecht Canal Pride 2019

Een boot vol cliënten en medewerkers van Amerpoort deed mee met de Utrecht Canal Pride 2019. Het werd een bruisend feestje op een prachtige zonovergoten dag! Sinds de start van AmerPride een jaar geleden, is er regelmatig aandacht voor LHBTI’ers met een verstandelijke beperking. Geniet mee met het feest op de boot met een korte video-impressie van Joyce Graafhuis.

Altijd al willen weten hoe het journaal wordt gemaakt?

Zo’n 20 cliënten gingen als ‘mediaprokkel’ op bezoek bij bedrijven op het MediaPark in Hilversum. Ze brachten een bezoek aan Beeld en Geluid, de NOS, United en Omroep MAX. Medewerkers van EdLoket gingen als prokkel op bezoek bij de redactie van het tijdschrift LINDA. Het leverde hen ook nog eens twee nominaties op voor de ‘gouden prokkel’.

Amerpoort Agenda

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is Zomerprogramma Amerpoort 2019. In dit programma vol actie en avontuur gaan we deze zomer op zoek naar de superheld in jou! Samen met onze eigen twee superhelden Jan en Joop, zijn we op zoek naar nieuwesuperhelden om de kwaadaardige slechterik te verslaan. Ben jij net zo sterk als Superman, sneller dan de Flash of zo moedig als Batman? Dan hebben wij jou nodig. In de programmakrant vind je alle activiteiten en locaties waar wij deze zomer te vinden zijn:

In het jaarbeeld 2018 van Amerpoort vindt u verhalen van cliënten, familieleden en medewerkers. De medewerkers van EdLoket hebben geholpen bij het kiezen van de onderwerpen. Laat u horen wat u van het Jaarbeeld vindt?

Kwaliteitsrapport 2018

Wat doet Amerpoort als het gaat om de kwaliteit van zorg? We werken daar aan op verschillende manieren. Wat gaat goed en wat kan beter? Daarover gaat het Kwaliteitsrapport van Amerpoort. Met persoonlijke verhalen van Bolu, John, Geert, Anjuli en Hille. En met informatie over plannen en activiteiten van Amerpoort in 2018 die te maken hebben met kwaliteit van zorg. Het Kwaliteitsrapport is geschreven in begrijpelijke taal. Zodat iedereen kan meepraten over kwaliteit en veiligheid.

AMERPOORT ACTUEEL