AMERPOORT
ACTUEEL

Laatste nieuws Amerpoort en Corona

Ook Amerpoort volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus van uur tot uur. In een overzicht van updates vindt u het laatste nieuws. Volg het via www.amerpoort.nl en onze social media kanalen

Aangepaste bezoekregeling

In navolging van de overheidsmaatregelen heeft Amerpoort de bezoekregeling moeten aanscherpen. Daarbij geldt een ‘Nee, tenzij…’ beleid. Dit betekent dat er geen bezoek mogelijk is, tenzij het contact met de familie of vrijwilliger van essentieel belang is voor de cliënt. De manager en de gedragsdeskundige maken de afweging of het bezoek van essentieel belang is. Alles over de bezoekregeling leest u op Amerpoort.nl.

Amerpoort Podcast

Bas Dijkstra kwam als 18-jarige van het Groningse platteland om als één van de eerste mannen op Nieuwenoord te gaan werken. Binnenkort gaat hij met pensioen. Voor AmerZine vertelt hij zijn verhaal.

Viering De Open Poort online

Nu door het coronavirus De Open Poort op zondagen gesloten blijft, hebben we hier iets op bedacht. We hebben een viering opgenomen, zodat jullie deze thuis kunnen bekijken. In deze dienst bemoedigt geestelijk verzorger Annemieke Kappert de bewoners van Amerpoort en kan je mooie liedjes horen.

Amerpoort Blogt

“Het liegt er niet om, de Amerpoort ‘LOCK DOWN’. Het terrein is verboden terrein geworden als er niet een dringende medische noodzaak is om je kind te bezoeken, en ik begrijp het best,” schrijft Ada Hollenberg in haar nieuwste blog. In ‘Fiësta Corona’ beschrijft Karin Bokhove de situatie: “Ik mag niet meer bij Kofi langskomen en ik mag hem ook niet meer meenemen. Ja, dat màg wel, maar dan hoef ik hem niet meer terug te brengen. Drie weken lang, en waarschijnlijk nog langer, want ik zie het somber in.”

AMERPOORT ACTUEEL